Fórum

Odpovídáte na příspěvek

15.09.2008 12:09
#39882 detail odpovědět

Já to vnímam uplně stejně jako MAD. Můžeš přijít k jakýmukoli analogu, koukneš a hraješ, žádnej stres,pohoda.Taky tuhle práci nedělam proto,abych někam přijel a pak tam zpocenej a nasranej zápasil s kompjůtrem,zvlášť když je každej jinej, nějaký nemaj v podstatě stejnej kolikrát ani základ ovládání,takže si prakticky nemůžeš vytvořit ani základní návyky a intuitivně zasahovat,pokud ten mix vidíš jednou za půl roku hodinu.Chci si tuhle práci užívat,dokud to jde.Nicméně digitál tu je a s tím nic nezmůžem.Za tohle léto sem si sahnul krom iLiva prakticky na všechny zde uvedený.Nemám problém na nich pracovat,ale zkrátka každej má nějaký ty mouchy,který mě od nich odrazuje a v podstatě mě iritujou.Jenže to je asi tak všechno co s tím můžu dělat.Prostě tu jsou.Mě spíš hodně vadilo a mrzelo jejich nasazení na letošních velkejch akcích a festech,kam byly cpaný účelově,buď kvůli hlavním hvězdám,nebo aby si páni majitelé honili trika,že je maj a cpali jinejm,jak je to skvělý, nebo aby v tom kolikrát chudáky zvukaře pak kolikrát nechali zkoupat.Se všema těmahle případama sem se setkal.Aspoň na akcích tohohle typu si myslím, že by měl statndartní analog vždycky na FOH bejt. Jinak přirovnání těch malejch potvor ala Yamaha 01 apd k registračním pokladnám je super, to se uchytí, já to dodneška nazýval Playstationem,tohle je lepší :-))))))))

Napsáno zbývá znaků