Abych občas přispěl i já. Také jsem zde byl nějak zařazen do kategorie „okresní liga“, což sice může navenek působit trochu hanlivě, ale jelikož jsem z vesnice, takový ten „místní lojza s home-made bednama“, tak jsem vlastně poctěn – povýšil jsem :-)) Člověk musí stát nohama pevně na zemi a vědět, co si může dovolit. Myslet si, že můžu konkurovat velkým zvukařským firmám je naivní nesmysl. Což neznamená, že se nedá toto řemeslo dělat dobře (v rámci možností) i v těchto podmínkách. Jinak musím souhlasit s předchozími příspěvky.
Dle mého názoru mají tyto „hvězdičky“ hlavní význam, a to přilákat lidi na akci. Často se mi stává, že se před vystoupením chodí ptát, kdy vystoupí onen v.i.p. host a na konci odchází většinou zklamáni, že tam vlastně ani nemusel být. Ale věřím, že by jinak zůstali doma.
GX5 už nějakou chvíli používáme. Na můj vkus je zvuk trochu „agresivnější“ (v porovnání s řadou RMX), což při používání na odposlechy nemusí být nevýhoda. Rovněž mi nesedí průběh regulace hlasitosti (nepodstatný detail). Výkon je plně dostačující – na většinu aplikací (monitory) by stačila i GX3, ale lépe je mít rezervu. Filtr je nastaven dobře, funguje bez problémů na klasické aplikace se subbasem. Celkově mohu tento zesilovač, vzhledem k ceně a rozměrům, určitě doporučit. Spolehlivot se ukáže až za několik let. :-)