Fórum

Odpovídáte na příspěvek

03.08.2008 12:33
#39127 detail odpovědět

Já si o tom myslím, že už samotný návrh těch reklam (poloparodie jednoho televizního seriálu) dává jasně najevo, že je to spíš sranda než informace. Je fakt, že obě firmy přistoupily trochu jinak k ochraně před přehřátím, takže QSC spíš na nějakou dobu zmlkne úplně, kdežto Mackie se snaží hrát furt, ovšem s velmi malým výkonem. Vzhledem k tomu, že jsem nakoupil spoustu Mackie zesilovačů na sklad, tak doufám, že i tato reklama bude úspěšná :-) Myslím, že tu "toleranci plešounství" jsme viděli právě velmi názorně, media a policie tam byli skoro v poměru 1:2 k návštěvníkům a de facto celou akci zmařili. Pro mne jsou nebezpeční všichni, kdo se snaží pod jakoukoli záminkou brát komukoli, kdo nespáchal nic trestného, svobodu. Kecy o tom, že "někde jinde" by na stejnou muziku zpívali jiná slova, jsou už skutečně absurdní, to je jako ze Švejka, když ho vyšetřovali, jestli by fotil nádraží, kdyby měl u sebe foťák. Media cíleně a ze zištných důvodů rozeštvávají lidi, jednou vorají do technařů, jednou do holých lebek, je hodně pravdy na tom, že válku v Jugoslávii rozpoutali novináři. Skutečná tolerance nemůže vypadat tak, že "toleruju" jenom ty, se kterými souhlasím ve všem a hlásám, že se zbytkem se má nějak "zatočit". Prostě tolerovat můžu JENOM TO, s čím nesouhlasím.

Napsáno zbývá znaků