Fórum

Odpovídáte na příspěvek

Tony
06.07.2008 14:10
#38419 detail odpovědět

Mě se jenom líbí jak tady vesele Hubert s p.Hrůzou vesele schazují obchodní konkurenci na Moravě a vesele pomlouvají (ano patří jim to).A všichni souhlasně přikyvují ... a najednou Igor pomluví svoji zvukařskou konkurenci a všichni by ste ho málem ukřižovali !! I RobertG má pravdu ,všichni jsme si prošli vývojem i já jsem si tím prošel za těch 15let co dělám zvukařinu, od uplného šrotu až po docela poslouchtelný aparát.A vždycky jsem ho dotoval ze svého, za posledních 5 let bezmála 400tis. Ale je to koníček.A proto pokud mám takový aparát jako má jako dotyčný majitel "DMX"vypínačo pultíku tak musím být smířený s tím že se občas někdo na můj účet vesele pobaví a nevidím v tom nic špatného.Prostě je to součástí vývoje každého zvukaře.A to věčné dělení Vesnický-městský zvukař už s tím běžte do prd... , je to úplně jedno,kde zvučíte.!! A značkový vs. neznačkový aparát ,už se mi docela často stává že pořadatel není jenom "hloupý Honza z Horní Dolní" už se neptá jenom na výkon ale na reference ,a na vybavení.V tom případě zasklívám svoje samorobo bedny za značkový aparát :-))

Napsáno zbývá znaků