2 Roman zvuček: pakliže ti spolu XTA a PC komunikují, klikni na Pc v Audiocore na "file", vyber "new" a už v momentě, kdy si PC skenuje pripojená zařízení (devices 1-32) tak ohlásí např. "2 devices found", ukáže o jaké modely XTA se jedná (224,226, 448...) a pak se tě zeptá, jestli tuším že "loading current preset from device?" (sorry, nemám to teď před sebou) a když odklikneš, nahraje to, co je právě nastaveno.
Zkus si ověřit, zda máš Baud Rate v XTA i PC nastavené na stejnou hodnotu, ale jinak by to spolu asi vůbec nekomunikovalo - s tou hláškou o které píšeš jsem se nikdy nesetkal :-(.
Jinak netvrdím, že RS485 je z principu jednosměrné - V TOMTO PŘÍPADĚ je (a ty ostatní mi nezajímají, jsem nepřítel počítačů - nicméně zaplať bůh za RS485, neznám nic debilnějšího než tahat vedle páráku 100 LANky!)
4 Aleš: pak ovšem nastává ještě jiná situace, kdy firma nakoupí značkový kvalitní aparát (protože se dá na VIP akce lépe a dráž "udat")
a pak s ním místo zvukařů posílá vyhulené trotly (vyučený kuchař a pod.), protože pokud zákazník neodmítne zaplatit, tak je přece všechno v pořádku a to, že to hraje z prdele, to přece nikoho nezajímá. Důležitejch je těch 30 za den do kešeně a to že z krajíce ujídá jen blb s paušálem 15 na měsíc...