Fórum

Odpovídáte na příspěvek

01.07.2008 15:27
#38222 detail odpovědět

Zdravim vsechny priznivce audia... potreboval bych poradit! Minuly rok jsem si koupil takovy mensi soundsystem, mam 4 bedny na jeden zesik a k tomu samostatne subwoofer na druhym zesiku... potreboval bych poradit, jak nejlip to zapojit, abych dostal nejlepsi vysledky... myslm tim... nejdriv jsem mel stanton mix... mel jen jeden vystup, takze sem mel rozdvojkama rozdelenej... pak sem si koupil Korg KM 202, ten ma sice dva vystupy, master a booth, lae booth nema samostatny potak, je zavisly pouze na gainu... coz je podle me stale nedokonale reseni... basak je zavisly na gainu, pricemz zbytek na masteru... proste aby basak poradne hral, musim mit gain hodne zvyseny, coz pri deskach opravdu nejde, ty musi bejt jen jemne pribuzeny aby sel "zeleny" zvuk z mixu... proste bych potreboval, aby dj mix byl ciste en DJ mix a za nim byl jeste normal, na kterym by se sound prispusobil pro kazdy prostor zvlast, mel by dva vystupy aby sel stejnej signal na oba zesiky.... a Korg delal pouze efektove zasahy do zvuku a nemusel byt tim hlavnim... poradili byste mi nejake reseni? Samozrejme ze bych si nejaky koupil hned, ale takhle sem musel prezivat, protoze me samotny sound stal poradnej balik, takze az ted zacinam premyslet o koncaku... napadl me Tapco 60 http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=87635 , sel by pouzit pro moji potrebu? Potreboval bych nejake levnejsi reseni, ale ne zase uplny shit zvuk, proto me napadl tento, nebo mate lepsi napad? Za jakoukoli odpoved budu velice vdecny, mejte se Radek :)

Napsáno zbývá znaků