Fórum

Odpovídáte na příspěvek

23.06.2008 03:05
#38043 detail odpovědět

Zdravím, potřeboval bych od Vás poradit.
Přemejšlím o levnějších aktivních boxech na velmi malé akčičky (reprodukovaná hudba / 20-50 lidí max). V merku mám:
Opera live 210, db Tech. Basic 200, ART 310 A. Jsem student a každá koruna je dobrá. Však to znáte. Osobně toužím po ART 310A, ale nevím jestli na ně našetřím, a také začínám mít trošku strach z těch"průrazných výšek, o kterých čtu snad všude. Je mi jasné že to má lepší přednes do dálky, ale zas mám trošku strach aby to nebylo nepříjemné lidem u bedny.

Z těchto důvodů, jsem zahrnul do výběru i oba výše zmíněné boxy od Db technologies. Jsou o něco levnější (pro mě je to dost), sice nemají takové SPL jako ART, ale myslím že na malé aplikace by to mohlo stačit. Navíc konkrétně u Opera live 210 jsem se dočetl že u relativně basuje. Což by pro mě bylo také plus, protože subwoofer bude muset zase minimálně rok počkat. Navíc i zde na foru nemáte k Db Tech. vyloženě negativní postoj.

Resumé: jde mi hlavně o příjemný zvuk (nevím jak to lépe specifikovat), v druhé řadě o cenu, a pak také o výkon (ale ten si myslím že by mi mohl stačit).

Jinak pokud někdo vlastníte nějakou z výše zmíněných beden, jste z olomouckého kraje, a byla by možnost si je poslechnout, tak mi kdyžtak písněte na mail. Udělal bych si výlet.. :) Děkuji za názory

Napsáno zbývá znaků