rcf je an ansem trhu nekde nahore ano, ale otazka je proc. kdyby nebyla firma prodance, nebo kdyby spise nedelali tak velkou reklamu tady te firme tak o ni malokdo zakopne a reknou vsichni ze jse stejna jako jbl a podobne. i kdyz ona je tak urvoni stejna. mas pravdu nevidel jsem rozebrane EAW a tys videl rozebrane nexo? trebas alpha nx? to ja jsem trebas videl. a klidne se budu hadat, ja proste stojim v tomto za svym, ze nexo je na svetovem urvoni znacek jedna z nejlepsich(ne nejlepsi). a rozhodne lepsi nez RCF. a kdyz jsme uz u toho trhu kolik kdo prodava, kolik prodali trebas LA? taky ne moc ze? nebudu tu psat proc kdyz jsem to uz psal dvakrat. a to ze se rcf odrazilo ze dna je normal, kazdy se odrazi. trebas chlapci z KV2. sice jsem od nich dlouho nic neslysel ale taky nejak zacli. a rcf neni zase tak kratkou dobu na trhu aby se nemohli dostat na takou uroven aby si je obednavali nejvetsi hvezdy na sve koncerty. a kdyz jsou eaw tak strasne suprovejsi tak proc posledni turne odjela madona na nexo systemu? a to ze si sama vybira co bude mit za aparat a za svetla snad vis. a ze sluch ma taky dobry kdyz si udelala nejae ty umelecke skoly na vsemozne. takze asi vi co a jak,a nejen ona. trebas robbie wiliams, ten jezdi cely svuj profi zivot na la, metalika na EV. a v americe o eaw skoro ani nezakopnes, strasne malo lidi tam zvuci na tydle systemy. tak zase nedelej jak nejsou vsechny veci super a vsechny zase nanic.