Pres noc me napadlo zavolat nazpet a zeptat se, zda ma zavada nemuze mit souvislost se zadnimi konfiguracnimi prepinaci. Kdyz jsem prinesl zesilovac do prodejny v Brne, tak tam nejprve procvakali vsechny prepinace nahoru dolu a pote zesilovac zapnuli. Zavada se neprojevila. Vcera jsem tedy kvuli tomu zavolal na to cislo, ktere mi volalo a nechal jsem se spojit s tim panem co mi volal. Jakmile jsem dotycnemu reknul, ze volam ohledne tohoto QSC, tak na me hned spustil, ze mi neveri, ze zesilovac byl hrany jen parkrat, ze s tim at jdu krmit nekoho jineho, ze na takove historky je zvykli a ze mi neveri atd. atd. Ja jsem mu samozrejme odpovedel, ze to pravda je. Pred rokem me kamaradi upozornili na bedny ve sleve a bedny se mi zalibili a tak jsem je koupil. Kdyz jsem kupoval bedny, tak jsem si k nim nechal pribalit pochopitelne i zesilovac. Jelikoz jsem minule leto nemel skoro vubec cas, tak jsme na bedny hrali jen 1x u kamarada. Nase testovaci akce byla ale brzi ukoncena davem mistnich obyvatelu, kteri pro nasi cinnost nemeli pochopeni. Minule leto mi chybela spousta projektu do skoly a tak jsem misto delani kravalu mel na starosti zcela jine veci. Ted na jare jsme bedny a zesik zacali konecne provozovat a vsimli jsme si vyse zminene vlastnosti naseho zesilovace.
Pan mi zas odpovedel, ze mi neveri. Ktery normalni clovek by si koupil QSC RMX 2450 aby na nej hral jen 2 atd. atd. Panem mi bylo vysvetleno, ze bud jsem rozmazleny bohac, ktery nevi co s penezi nebo nejsem normalni.