Fórum

Odpovídáte na příspěvek

Ota
20.05.2008 21:08
#37226 detail odpovědět

Pavel W: Když tomu pultu bych se právě raději vyhnul - tam není kam dát, systém je v případě odstavení řídící jednotky a PC ovládán na úrovni ovládacího napětí 10V a klasický DMX pult by tam za chvíli leckdo z nenechavců rozjebal. Zde je o mnoho výhodnější proto DMX recorder, do kterého se občas (tak jednou za dva roky nebo déle) nasyspou DMX data světelných nálad z připojeného notebooku s nějakým jednodušším DMX driverem. No a PC v roli vícestpého audio záznamu bych též rád obešel - jak to spouštět pomocí nějakých externích tlačítek či RS232 by se sice nakonec vyřešit asi dalo, avšak mám trochu obavy, co se do tohoto PC sežene za 6 až 10let, aniž by se pak musel obměňovat též celý SW, operační systém atd. (Jo, sehnat tak ještě nějaký 8ch multitrack se SMPTE a přitom záznamem na CF apod., to by bylo ideální.
No nic, ptám se, než začnu slevovat z požadavků. Každopádně všem díky za náměty. Něco jsem objevil, ale zase nemohu najít dovozce:
http://www.alcorn.com/products/lightcue/index.html
Znám též tuzemské výrobky Cue, systém jsem i sám několikrát instaloval a zprovozňoval, zde by to ale byla značně krkolomná a drahá instalace, než bych získal požadované vstupy a výstupy, nehledě na komplikovanější programování v prostředí Visual Basicu samotných scén.

Napsáno zbývá znaků