Fórum

Odpovídáte na příspěvek

25.04.2008 23:24
#36494 detail odpovědět

Do toho kina jsme šli pochopitelně hlavně z toho důvodu, že u mne doma se opravdu nedá dost věcí solidně naměřit a v Praze v krámě zase nejde nic pořádně pustit, protože to ruší ostatní provoz. Prostor je to velký, většinu času volný, na dobré adrese (sice tam nejde zaparkovat kamion, ale hospod v okolí dost, jedna malá i uvnitř :-). Lacinější by jistě byla nějaká ocelokolna či hala někde v místech, kde záda ztrácejí své slušné jméno, ale tam by nikoho nebavilo se zdržovat. Řízením osudu (před rokem dohodnutý Svěrákfest) jsme museli dát nejdřív do pucu sedačky a kinozvuk (sbírám staré kinoprocesory a tak tam asi bude od Dolby analog i digital přes dts až po SDDS všechno, co existuje :-), pokládaly se samozřejmě už i páráky (pod podlahou sálu) atd. kabeláž, dojde i na instalaci osvětlení a ozvučení jeviště. V Brandýse prakticky není podobný prostor, čili se zde budou konat i různé divadelní a hudební produkce, o schůzích a podobných taškařicích (jsme dokonce "volební místností", doufám to nebolí...) nemluvě. Zabralo mi to dost času a nervů, další vývoj už snad bude klidnější, dneska jsem tam konečně viděl po letech promítat film, zítra si zajdu na další a v neděli ještě na jeden. ! TO UŽ MÁME TŘI STOVKY ZPÁTKY ! (budu maskován za kotelníka, stačí na to černé montérky).

Napsáno zbývá znaků