jojo anonymu je vic :)) , ja jsem ten anonym co resi basaky ...
Takze pokud to shrnu, tak zesilovac Mackie neni odskouseny a GX5 neni k MT2152 vhodny (asi dostatecne silny), chapu to spravne? Mackie zesiky mi stejne moc nevoni, kolega rikal, ze vi o cloveku co mel 2ks Mackie M-4000. Jeden se mu posral kratce po zaruce a dalsi ho po case nasledoval. Zbyva tedy vyber z QSC RMX.
Tak a co ted? Finance jsou jen na 1ks 1850HD nebo RMX2450.
jak tak ctu, tak nekdo rika, ze je lepsi 1850 a nekdo ze je to jedno a tak dale. Z vas tady asi budu mit nocni mury :))))
Takze budu mit repro MT18sub/x 2x1000W 8ohm zapojene paralelne a zesak pojede v mustku do 4 ohmu.
Jake jsou ne-vyhody pri pouziti 1850hd?
Jake jsou ne-vyhody pri pouziti 2450?
Pro 1850 mluvi lepsi zdroj, pro 2450 zase vyssi vykon. Jak tu nekdo psal, je to vykon mereny na 1kHz. Zajima jak to bude s výkonem na basech. Pak jsem jeste velmi zvedav na ty nevyhody konkretnich zesilovacu - nechci koupit spatne
kdyz uz jsem se tu tak pekne rozepsal, tak by me zajimalo, zda je schopna zvuková karta napriklad nejaka PCI M-Audio dostatecne vybudit zesilovac, jak zesilovac na basy, tak zesilovac na zbytek.
Premyslim o koupi nejakeho midi kontroleru a tak mixazni pult asi vystrida Vestax VCI-100. chci vedet zda to ta zvukarna zvladne...