Fórum

Odpovídáte na příspěvek

23.03.2008 21:45
#35744 detail odpovědět

To MAD.
Ty, co se tu označuješ jako špatně napsané jméno ze dvojice \\\"PAT a MAT\\\" jsi mě opravdu dostal. Asi patříš mezi ty borce, co jezdí s aparátem za několik milionů, ovládá veškerou teorii a za zvuk si účtuje pěknou sumičku, viď. Věnuj se svému zvučení a děkuj bohu, že děláš věc, která tě baví... a až se tady zase budu na něco ptát, ovládni se a radši si pusť nějakou skvělou muziku a už mi nepoučuj.

Naproti tomu chci za odpověď poděkovat Hubertovi a Česťovi.
Co se toho zatracenýho zesilovače Tapco týče, já nemůžu tušit, že informace v nabídce zesilovače patří výrobci. Prodává ho tu firma Prodance a z nabídky vyplívá, že ta provedla škálu testů, ze kterých zesilovač vyšel velmi dobře. Prodance, jak Huberte píšeš, v tomhle případě opravdu papouškuje výrobce.
No a pokud bych věřil všemu, co se v nabídce dozvím, tak bych se tady asi neptal, to dá rozum. Nebo ne?
Ještě informaci pro toho MHD, promiň MAD. Ten zesilovač stojí téměř 12tisíc a mně splní veškeré požadavky, které potřebuju. Tak nevím, proč bych do něj cpal 40tisíc, pane chytrý.
Většina mých kolegů používá lacinější věci, nejen konce, protože na to, co děláme, jsou plně dostačující. No, pro mě je stále důležitější, jaká muzika z těch aprátů leze, tedy co se hraje.
Ještě jednou dík, Pepa

Napsáno zbývá znaků