Fórum

Odpovídáte na příspěvek

04.11.2004 01:26
#3550 detail odpovědět

S kometářem souhlasím. To měření s procesorem ukazuje na to, že dochází ke kmitočtové korekci. Oblastí nad 100Hz bych se již nezabýval protože je mimo skutečný pracovní rozsah. Zajimavé je že tyto meření příliš nekorenspodují s praxí, kdy se systém složený z doporučeného poměru S805/CD12 se jeví jako zvukově vyvážený bez nedostatku nízkých kmitočtů.
Další připomínkou k testu je měření velmi netypické horizontální konfigurace downfillů S830, kterou jsem v reálném použití ještě neviděl a měření 4x S805 což je opravdu ta vůbec nejminimálnější konfigurace. Pokud v reaálném prostoru chci vyřešit nějaký rozumný design systému a ne systém "všechny úhly na plno" je reálná konfigurace někde od 6x 805 + 1x 830. Vzhledem k tomu, že mám podobnou zkušenost s MA W8LC předpokládám že to nebude jinak ani u jinných LA a v případě neexistence downfill elementu bych počítal spíše víc.
Použití menších systémů jako downfillů se mě příliš nelíbí (kombinace jako MA W8L+W8LC případně W8LC+W8LM nebo L-Acoustics V-Dosc+dV-Dosc).

Napsáno zbývá znaků