to Dan:Nejsem sice zvukař,i když tuto funkci v kapele mimo jiné zastávám,takže tohoto jsem částečně ušetřen,i když názory na celkový zvuk se někdy různí,krásné na tom bývá,když mi kolega řekne "ale včera mi to hrálo líp,proč ne i dnes"?:o) Jinak souhlasím s tím,co popisuješ,byl jsem toho mnohdy svědkem na akcích o více interpretech. Jen zkušení pardálové si nedělali s ničím hlavu,lezlo jim to z rukou a krku samo,zato kdejaká "rychlokvaška",nic neumící,dává hlasitě najevo nespokojenost,používá někde odposlouchané "odborné" výrazy (většinou mimo mísu) a v mnoha případech jim to neznalá veřejnost bohužel spolkne. Měl jsem "zážitek" s jistou,rádoby celebritou. Přihasila si na pódium bez pozdravu,v ruce přesmažené CD a domáhala se okamžitého puštění. Protože ještě nebyly funkční monitory,zdálo se jí,že to prý "divně duní" a dávala docela nehezkým způsobem najevo nespokojenost. Vysunul jsem CD z přehrávače,vrazil jí ho zpátky do ruky a řekl,"tak ať ti to pustí někde,kde to neduní,ale PA tady mám jen já a nejsem za puštění tvého CD placen,takže buď slušně poprosíš a poděkuješ,nebo dnes pojedeš bez honoráře." A šlo to,inu,vlídnost zmůže všechno..:o))