Fórum

Odpovídáte na příspěvek

05.03.2008 15:50
#35361 detail odpovědět

LF18X400 i LF18N401 se mohou použít v 210litrové bedně, je to ale objem kde by se hodily i 18TBX100, PD186 a možná by byly na ten úplný spodek i lepší. V signálových trafech nic nového, také pokládám teslácké vajíčko za jakýsi použitelný standard, sice se zkreslení s vybuzením nad 1V na nízkých kmitočtech snadno vyhoupne do desetin %, ale jinak je o řád níž, což se nedá říct o trafech OT-1 z Behringerů a třeba těm z ART, zkreslují prakticky furt, i hodně slabé signály a to určitě není dobře. Slušné jsou ty dražší, stíněné Neutriky, hlavně v porovnání se svou velikostí, kvalitní trafa (ale velká) používá Rane, QSC-Jensen XF-1 je ale jasně celkově nejlepší, já mám s rozlišením měřáku končícím na 0,01% problém na nich něco opravdu naměřit. Hodně opatrně s trafy miniaturními, jednak jsou to ty laciné Neutriky s drátovými vývody a jednak všelijaké adaptéry XLR-jack, do kterých se velké trafo nevejde. Měřil jsem tři různé starší kusy, jenom jeden (Audiotechnika CP8201) by mohl budit linkový vstup.

Napsáno zbývá znaků