Fórum

Odpovídáte na příspěvek

25.02.2008 01:46
#35138 detail odpovědět

Jistě, jsme všichni k smíchu. Chtěli bychom se sami rozhodovat, co pokládáme za správné a on už to někdo někde dávno rozhodl sám. Protože on je odborník a my smíme leda držet hubu. Anebo sice není žádný odborník, ale věří tomu, že je. Anebo to věří jiným. Takhle věřili Němci nacistům a Rusové komunistům, ti také měli svoji vědu, o které diskutovat bylo zbytečné a nakonec i smrtelně nebezpečné. Jestli je něco tady opravdu velmi hodnotný a nenahraditelný přírodní zdroj, tak je to schopnost života se přizpůsobovat a vyvíjet, je starší než uhlí a starší než kyslík v atmosféře a VŠECHNO o co se může kdo bát, je jejím výsledkem. Žádné "přírodní zdroje jako takové" neexistují, dokud velmi nedávno pár lidí nepřišlo na to, k čemu je dobrý uran nebo ropa nebo uhlí nebo železná ruda, tak NIC Z TOHO nebylo "přírodním zdrojem", asi jako jím není spousta metanu na Titanu. Na nás čekají skutečné problémy, je hloupé a nebezpečné bojovat s větrnými mlýny a ještě tak ubohým způsobem, jako spalováním potravin v kotlech a jejich derivátů v motorech vozidel. Jestli si někdo chce cpát svoje peníze do své vlastní prdele, ať zaživa nebo se jimi nechat vycpat až po smrti, je jenom jeho věc. Já pro ně mám lepší použití a opravdu nestojím o to, aby mne zdaňovali další samozvaní Mesiášové lidstva ve svůj prospěch.

Napsáno zbývá znaků