Fórum

Odpovídáte na příspěvek

franta
13.02.2008 10:20
#34594 detail odpovědět

to Hubert a ostatní: Rád bych doplnil své pódiové monitory ( a do budoucna i úplně vyměnil ).Zvučím převážně bigbeat Již jsem měl vybranou sestavu 2x Megaton NDM 122 , nebo NDM 122/NW + QSC plx2 1804 , ale pak mě padlo oko na QSC HPR 122i , které jsou za pěknou cenu a slyšel jsem z více stran chválu. Tím se značně nahlodalo mé rozhodnutí mít monitory v pasivu a začal jsem koukat i po jiných aktivních bednách. Výhodu pasivu vidím v bezpečnosti ( netahat 230v tam , kde často lítá pivo ….) a váze bedny. Výhody aktivu jsou ve zvuku – zvlášť u těchto menších beden je zabudovaný procesing znát. Bedny budou z 90% ležet na podiu a bohužel noha na odposlechu je více než častá věc , takže by měla být jednak bytelná a taky by se při tomto muzikantském nešvaru neměla převracet. U aktivních beden se mi líbí jednoduchá možnost použití jako PA na malé komornější akce. Byl bych rád , kdyby ten kdo má s některou bednou v tomto využití zkušenost mohl poreferovat , nebo nabídnout další alternativu. Do užšího výběru padly tyto bedny: Megaton MT 121M/PD , MT 121M/HPL2 , NDM 122 , NDM 122/NW. QSC HPR 122i. RCF ART 312A , ART 322A. U beden RCF se mi zdá malá ta plocha na které leží a mám obavu o jejich stabilitu.

Napsáno zbývá znaků