Tak pokud je Alesis se svými parametry v normě, tak to ji asi ten Mackie určitě překračuje (a přitom si já myslím, že znatelně šumí) a co se týká ceny, tak jsem nějak nevšiml, že by u Alesise byl taky měřicí mikrofon s generátorem šumu atd. anebo že by měl tak samozřejmou věc jako jsou XLR konektory. Ono se snadněji vyrábí lacino, když tam prostě hromadu věcí nedáte a celé to nacpete do co nejmenší dostupné krabice, takže rozteče ovládacích prvků vyjdou menší, než lidské prsty (ještě pamatuju, kolik zlámaných sirek jsme vyndavali z jejich analogových GEQ, které hodně lidí bez nějaké pomůcky vůbec nedovedlo používat).
V souvislosti s těmi jacky mne pobavilo následující zvýrazněné varování v manuálu:
"NIKDY neumisťujte EQ mezi výkonový zesilovač a reproduktory, protože vysoká úroveň výkonu, vytvořená zesilovčem, poškodí DEQ830".
Takže bacha :-)
V návodu je jistý rozpor mezi tvrzením, že všechny vstupy a výstupy jsou "balanced" a předpisem, jak má vypadat kabel s XLR a jackem, jednoznačně jde o popis připojení nesymetrického. Zjišťoval někdo, jak je to opravdu ?