Fórum

Odpovídáte na příspěvek

11.01.2008 23:19
#33506 detail odpovědět

2 TNT - přehlížen snad ne, ale domácí kino tady není moc ve středu zájmu a ten dotaz má značné požadavky na konkrétní zkušenosti, takže celkem ani já nevím, co říkat. Violet Audio na mne moc dojem neudělalo, symetrické výstupy jsou fajn, pro některé aplikace nezbytné, ale to je tak všechno, co je na něm opravdu jasně profesionální. Naopak Adamy jednoznačně doporučuji všechny, hraje to dobře a předpokládám, že si nemůžou uříznout žádnou ostudu ani v domácím kině (i když o takové aplikaci zatím sám nevím). Mně se na té firmě líbí, jak správně usoudili, že pustých keců o výjimečnosti je v oboru hifi a studiových monitorů už nad hlavu a konečně něco opravdu výjimečného do oboru přinesli. Pokud bych chtěl spíš hrát, tak bych si je koupil a nespoléhal na výsledek ladění 6 + 1", pokud nejde ani tak o to používání, jako o stavbu beden, tak samozřejmě s tím se dá vystačit na hodně dlouho a furt člověk nebude vědět, jestli je to už opravdu dobře (a na to by zase docela potřeboval ty Adamy jako referenci :-)

Napsáno zbývá znaků