Klucí, díky za postřehy. Samozřejmě, jak jsem psal, předpokládám určitý vyhovující standard. Proto jsem i mj. před lety přišel na toto fórum, abych si díky diskusím udělal trochu představu, co je IN a hlavně, co je kvalitní zařízení a co sračka, které je třeba se vyhnout. Nespadám do takové zvukařské ligy, abych mohl každou chvíli porovnávat, co je na co lepší a uvnitř kvalitnější. Na to prachy nejsou a tak je pro projektanta takovéto (a troufám si říct, že především toto) fórum značným přínosem. Ano, min. standard, který prosazuji, je RCF, Megaton, QSC, Rane a pokud možno ještě více. Ale je fakt, že ve většině sálů, co jsem dělal, je hlavně jen zatrubkováno a zakabelováno a pak se do toho nasere někdo jinej, kdo to za velmi levno dokončí, aniž by se snížil k tomu, se do projektu podívat, natož připravené trasy využil - výsledek jste již někteří popsali. Ale blýská se mi na lepší časy a dělám momentálně dvě PD a jednu studii, kde by to mohlo zase vyjít. Jde o státní zakázky v kombinaci s rozumnými zástupci investičního oddělení.