Rád bych se nyní zastal všech těch fajn kluků zvukařských,které jsem v životě potkal jako muzikant. Pravda je,že ve velmi málo případech je jejich \\\"LVÍ\\\" podíl na úspěchu oceněn a já sám si jejich ochoty a spolupráce velmi cením. Sám u své kapely tuto funkci musím zastávat a dobře vím,jak je to nelehké se skolegy mnohdy shodnout. Dobře znám to jejich\\\"proč mi to nehraje,vždyť včera mi to hrálo super?\\\" Mám aparát za cca. mega,nic moc,a kromě svého honoráře si účtuji,když na to zbude 500Kč za kšeft,někdy taky nic,abych nedrobil rozpočet.:o) Musím přiznat to,že vlastnit aparát a zastávat funkci zvukaře je svým způsobem řehole a častokrát posedlost,hraničící se sebetrýzněním,ale zvukař,když se to opravdu podaří je v takových chvílích až úchylně šťastný člověk. Jsou to opravdu fajn lidé,umí být pyšní na to,že se dílo podařilo a že to jejich PA umí hrát. Neumím to přesně definovat,je tak trochu mimo hranice normálního myšlení,ale určitě je dobře,že tady jsou.. Ať se na mě nezlobí ten,koho se moje upřímnost dotýká.