Fórum

Odpovídáte na příspěvek

09.01.2008 13:02
#33319 detail odpovědět

Přece ty peníze nejsou žádný čistý zisk, je v tom spousta času a práce, která na podiu vidět není, taky si určitě může říct víc někdo, koho lidi vidí v televizi (nemá to co dělat s jeho kvalitou, jenom prostě přitáhne víc platících návštěvníků anebo sponzorů akce) a lidi, co žádnou kvalitu stejně nepoznají, si tak nepřipadají být o nic ošizení. Takhle to fungovalo vždycky, kolikrát já jsem jako dítě viděl naživo strýčka Jedličku a to jsem ho opravdu vůbec neměl rád :-) Namísto bigbítu máme už další žánry, ona ta póza drsných raperů není zase tak odlišná od jiných, trampských, country, bigbítových, dokonce i písničkářských. Nedvědům věřím jejich texty asi tak málo jako Kabátům a Kontrafaktu. Někdo pěl o Niagáře, někdo to má samou piču, ale kdo se chce bavit, tak se baví, kdo hledá perličky na dně, tak je také nalézá. Těch ručníkářů atd. bych se zase moc nebál, jsou to oni, kdo je v ohrožení, protože naše kultura lidi přitahuje mnohem víc, než jejich, je snadnější žít v nadbytku a svobodě než naopak.

Napsáno zbývá znaků