Fórum

Odpovídáte na příspěvek

Pavel S
09.01.2008 12:36
#33317 detail odpovědět

honoráře
S výši honoráře to je různé. Nedivím se ceně 6000 Kč na duo za večer. Když to umí prodat tak to prodá.
Napodzim jsem dělal s jedním DJ akci pro firmu a jejich zaměstnace v Brně a za 6 hodin provozu aparátu / 18" basy a kompakty s 15"+1"/ jsem vyinkasovaly 10 000 Kč. Bylo to venku, asi 300 lidí.
Tuhle částku si říct na dětském karnevalu, tak mě vyrazí s futer...Kdo zná tak potvrdí, že nejlepší akce jsou typu ozvučení seminářů, mluvené slovo a jim podobné. Aparát jede doslova na pár watů, žádný cíga, chlast, opotřebení... , málo krámů s sebou. Nejorší je to stěhování. Kdyby tak někdo vymyslel nafukovací PA...

K tomu pokládání chlastu na aparát. Je třeba si uvědomit, že značný podíl lidí namá ani páru o tom, k čemu to je a má to za nábytek, nebo nějakou kulisu. Člověk technicky nemyslící nikdy nepochopí proč ten mixpult stojí třeba 200 000Kč a nikdy nepochopí na co to je. Pak mu je naprosto jedno, kam si to své pivo položí. Že polije bednu to mu je jedno, on to nedělal a nepotil na tom svou krev.
Dnešní mládež také nechápu, byť jsem ve na začátku středního věku. Znám to dobře z hip-hop akcí, kde je kolikrát hustá atmosféra.Už jen ty texty poslouchat je odaz...

Napsáno zbývá znaků