Já mám docela dobrou zkušenost se starší Bérigří Ultracurvou 8024 s mikrofonem ECM8000 která sice pracuje s růž.šumem při Auto EQ nastavením,ale trvá to asi půl minuty než se našumí a nastaví a výsledek je poměrně překvapivě dobrý.Ale někdy to chce pak ještě trochu poladit podle ucha.Když pak je sál narvanej,je to jinak,ale pro začátek je to dobrý a i když myslím,že slyším dobře,za půl minuty takhle equal nenastavím..
Jinak s tím MLS asi funguje poslední verze Béringrova FBD,kterej v nastavovacím auto režimu pouští krátký pulsy do PA a podle toho se nějak má nastavit,ale zatím to nemám nějak moc dobře ověřený jestli dobře,nebo špatně.Jen se opět nepodařilo vychytat to,že zatlumuje automaticky pásma i na reprodukovanou muziku,kde žádná vazba není a tudíž není dobré ho nechat bez dohledu v automatickém režimu vyhledávání vazby.
Jsem zvědavej,na tu zatím nejnovější "UCurvu" co mi dnes přišla poštou...
Má s ní někdo už nějakou zkušenost? Někdo mi asi před rokem říkal,že je OK,jen to chce proletovat konektory na "kšandách" tak jako v mixech,které touto závadou prosluly...