Já až zas takový pamětník nejsem ,ale kolega má spoustu fotek z různých akcí , od tancovaček až po menší fesťáky , od roku 73. Ukazoval mi fotky z akce kde hrálo asi 8 kapel a aparát byla neuvěřitelná sbírka beden osazená reproduktory Tesla, prý tam bylo okolo 3500 lidí.PA mělo tak 10x50W :-).VB je v půlce rozehnala..
Já jsem zažil PA tak od roku 83.Tenkrát už tu bylo dost pultů a konců ze zahraničí značky Dynacord,Solton,Soundcraft. Asi dost reproduktorů Solton se sem dostalo z hořovické Delicie,také bedny Titan500 a P403.Dělal jsem tam ve vývoji, kde jsme spotřebovali asi 50ks modulů zesilovačů Solton řady C800 a C1600. Tenkrát se uvažovalo ,že se budou v ČR na to dělat krabice, sešlo z toho,tak jsme vzorky spotřebovali :-)).Dokonce se uvažovalo o licenční výrobě celého PA s 10" na horně a 1"R&H, řízeném analogovým procesorem a reverznimi subbasy 2x15". Kolega na to zvučil Marcelu Holanovou.Celé to stopla Tesla ,protože ,jako oborový výrobce měl rozhodující slovo.Proč je asi jasné. V neposlední řadě se hodně o vylepšení reproduktorové základny zasloužil tenkrát Andrej Cimbala.