To se skutečně nedá, ale nějaká informace tam přece jenom je, nejen v grafech, ale taky v těch T-S parametrech. Bohužel jsem se už naučil, že muzikant neví co chce, ale nedá pokoj, dokud to nedostane, takže já maximálně můžu říct, s čím už někdo byl nebo nebyl spokojený, ale vůbec netuším, jestli to bude vyhovovat komukoli dalšímu, on to totiž neví taky. Potom můžu na základě podobnosti reproduktorů usuzovat, který ještě by stálo zato zkoušet, ale byl jsem mockrát překvapený, proto nerad radím a v podstatě o hráče na cokoli jako o zákazníky zvlášť nestojíme, je to moc práce s nejistým výsledkem, co se líbilo včera, nelíbí se dneska, každý jiný poslechnutý aparát znamená změnu názoru atd. Kdybych chtěl do téhle řeky vstupovat, tak bych začal výhradním zastoupením Ampega, Crate a třeba ještě Meteoro, ne pokusy někomu prodat pár repráků. Jenže my máme práce i tak nad hlavu a dělat další tři inzeráty měsíčně by mne nebavilo. Nevím, proč začínáš stavbou 8x10", když nemáš žádnou představu, jaký tam budeš dávat reproduktor a spoléháš jen na něčí radu.