Fórum

Odpovídáte na příspěvek

25.11.2007 22:37
#31545 detail odpovědět

Milý Huberte, během dnešního odpoledne a večera jste mě přesvědčil, že jsem se zase tolik nemýlil, asi hodně koukáte na TV že víte jak se vyhnout konkrétní odpovědi na otázku, jak to umí naši politici.
1/polopravda -Abych zase vrátil do hry to Nexo :-) - taky vím, jak jsme tenkrát nábožně koukali právě na PS15 a šeptali si, že to je ta legenda, supermoderní a nedostižná bedna z jiného světa vysoké techniky. Jenže jsme si taky začali všímat, co je v čem za reproduktory (když to bylo vidět nebo jinak poznat) a když jsme pak ten stánek s červeným logem a naprosto neznámým jménem náhodou míjeli, tak jsem tak dlouho otravoval, až se s námi uvolili mluvit a od té doby B&C zastupujeme. Dovezlo se jich pak tolik, že by klidně u nás nemusely ani žádné originální značkové bedny být, stačily by při správném použití jenom ty kopie a taky od té doby víme, na čem ten úspěch Nexo stál :-))) To až na základě reakce PV jste to uvedl na pravou míru
2/ blud- kde jste teda přišel k dvojím cenám S2, když na netu MD jsou jen jedny a do dealerských cen myslím přístup nemáte- že by nějaká nápověda
3/ arogance- některé vaše reakce na příspěvky jsou opravdu mírně arogantní
4/a hledání pravdy té universální- vesmírné je obtížné , v podstatě je jediná - jsme smrtelní a vy se pak vytasíte s těmi 100 a 200 něčím a to já teda vůbec nevím co je "a trochu mě to uráží", mezi námi je rozdíl vy jste vývojář a děláte pokusy na bednách, ale já jsem uživatel a nemůžu dělat pokusy na lidech, já potřebuju zařízení které se chová standartně, tím myslím že mě záludně ničím nepřekvapí a to mi Nexo a spousta věcí od dalších firem tuto jistotu dává.
Takže mi pořád není jasné PROČ????
A teď už opravdu dám na rady kolegů a končím.

Napsáno zbývá znaků