Fórum

Odpovídáte na příspěvek

29.09.2004 20:12
#3144 detail odpovědět

Vsak o to mi ide aby mi uz konecne niekto povedal ako hra ten SUB s PD1850. Ako hra s LF18X400 uz viem mam ich totiz doma. No ak to ma hrat lepsie s PD-ckom, tak tie RCF predam a kupim si PD-ka. Jednoduche nie, ale nechcem kupovat na skusku este aj PD1850 ved naco su take firmy, ako Megaton oni maju urcite tych bedni neurekom a vyskusat to raz s roznymi 18" by im tolko prace nedalo. Tak nech vas tam zavolaju aspon styroch pocujucich a hlavne rozoznajucich rozdiely konkretnych repro a napojenych dajme tomu na nejaky PL6-9, alebo MA5002VZ a potom ten vysledok prezentovat na vebe. Urcite by cele auditko malo z toho radost a ja asi dvojnasobnu a hned by som vam tam poslal nejaku dobru domacu slivkovu, alebo raznu poziven s vykonom asi 60% . Vsak ked mi prisli tie LF18X400-ky a zistil som ze tam nesedia diery ako na L18S800, ma skoro piflo musel som 5mm zvacsovat dieru, aby mi tam vobec vosli a komplet prevrtat 8 dier na sroby. A cesta spat uz vedie iba cez vymenu prednej dosky, lebo to LF-ko je riadne velke. Nuz co musim cakat:-(

Napsáno zbývá znaků