Abych nezapomněl, rád bych se vyjádřil k výrokům \\\"pana\\\" MTJ...Je faktem, že vlastní 3 pásmo od Megatonu, nějaký ten zasilovač od QSC, dělí to RANEm, ale pánové nezlobte se na mně, kam to spějeme... nejsíš do pr...e!!! Už mně pan \\\"MTJ\\\" ujistil, když hledá na internetu konkurenci v podobě Radima Masariaka...Navíc mně dost nepotěšil příspěvek na stránkách pana Masariaka, mého kdysy uznávaného profíka MADa... každý nemá ty finance na adekvátní aparát, a je faktem, že zalíbit se lidem na tomto fóru je těžké... , i když beru, že web ozvučeno,kvalitně je velmi vysoká nadsázka... Ale už odbočuji... Příspěvky \\\"pana\\\" MTJ opravdu zní jak od dvaadvacetiletého DRZÉho hošíka, který mele a mele, každého schazuje, neúměrně věku a zkušenostím... Možná jsem v učiteli tohoto \\\"pána\\\" probudil svědomí, ale pro mně osobně jediná možnost jak se z toho vykoupit je skočit z Nuseláku a \\\"pana\\\" MTJ za sebou hodně dobře vygumovat !!! Docela se těším co mi výše zmíněný \\\"profík\\\" odepíše za bláboly, ale PÁNI ZVUKAŘI, chcete mít takovéto arogantní a v oboru nezkušené konkurenční zvukaře ??? Pokud ANO, styďte se !!!