2 Hubert: Vsak vravim, ze som pocul hrat aj L Acoustic naprd a presne o tej firme vravime co mala Meyersound, ale to na okraj . Ja to EV hadzem do skupiny COMPACT LINE ARRAY co XLC127+ urcite je a vobec nie je tazka ta bedna. Ak je niekomu cca 50 kg vela aj s Flying tak to cudne hned idem pozriet na vahu KF730 a hlavne rozmery. Zvukovo som strasne, ale strasne zvedavy ako hra ten EAW. Nechcem chvalit EV, ale ked vravis ze je ina kategoria tak preco ho nestihaju v EV vyrabat? Asi to nehra naprd a nie je to len moja skusenost. Vsak muzikanti vedia kto je to EV a ich vzdy slusny zvuk presvedci ci nie? Este raz vravim nie je to moj system takze sa nechvalim so svojim perim, ale su to moje postrehy. Neviem neviem preco sa stale bavime o EAW 730 vsak to je maly LA. Co tak vravi svet na velky LA od EAW? No ja co viem tak to je biida, ale koniec koncov predaj ukaze co je akceptovane vo svete... Vsak v technickych poziadavkach zahr. skupin su stale este iba odskusane veci tak napr. MARTIN-F2, V-DOSC, Duran Audio, VERTEC samozrejme sa to lisi od skupin a od zemepisnej polohy. A Hubert zisti si, kto uz na XLC127+ hra vo svete a potom mi povedz kto na KF730? Asi budes prekvapeny no je ich uz dost. To len tak na okraj aby to nevyzeralo, ze len EAW je dobry system, co urcite je a su aj lepsie, vsak keby neboli tak by EAW KF730 stal taky majland ze as. No stale ste pre mna najlepsia firma v okoli 800km aj ked niekedy mam svoj pohlad na vec a skusenost s roznymi aparatmi vam tu prezentujem aj ked pomaly ale iste. Daj boh aby som skusil KF730 a ak vravis Hubert co vravis tak snimam klobuk a klaniam sa EAW, ale to asi nebude jednoduche:-)