Navrhuji aby jste vyvěsili jasná pravidla o čem se smí o čem se nesmí diskutovat a bude to snažší.
Huberte přemýšlim co se tě takhle rozčílilo. Ukaž příspěvky kde jsem někomu něco nutil nebo propagoval. Nejsem si toho vědom a velmi si dávám poor aby cokoli co zde napíšu tak nevypadalo. Prodej mě opravdu vůbec nezajímá. Já reagoval častěji než obvykle protože tento týden prostě mám práci u které sedím před počítačem a ty příspěvky vidím. Když jsem někde na tour tak čtu tuhle diskuzi třeba 1x za týden. Nikomu jsem doufám nic nikde nenutil a snažil se doplnit neúplné informace které zde padly ohledně Nexa s kterým mám jakési zkušenosti.
Nemám pocit že bych se nějak napadal p. Bartáka, je to zvukař kterého si OPRAVDU VÁŽÍM. Na koncertě jsem nikde nebyl a věřím že to hrálo dobře. Ta kapela hraje výborně, dobré aranže bylo by divně kdy by to tak nebylo.
Do té galeri jsem se podíval proto že sem tuším Milan napsal že ty fotky tam jsou. Opravdu tam nechodím abych hledal něco na co mohu upozornit. Ty kočky a umístění PA mě padlo do oka na první pohled. Třeba je to tak správně třeba je nezvyklé. A to obhajování koček fakt nechápu. Nikdy a nikde jsem se s tím nesetkal...
MTJ: zase ze sebe děláš vola! Já nejsem zákazník firmy MusicData, jsem soukromá osoba která pro tuto firmu (ale ne jen ji) pracuje poměrně dlouhou dobu jako zvukař. Kupodivu nevlastním žádný aparát od žádné firmy. Moje technika jsou jen poměrně slušný výběr sluchátek, nějaký studiový monitory, pár zvukovek (mám také 2 ks Tapco Link.USB!) a nějaký drobnosti! Kupodivu nic ze sortimentu MD ale něco z Prodance.