No nevím jestili je to nějaký objev zjistit kdo je Filip, myslím že je to osoba v muzikantsko-zvukařské branži poměrně známá a pokud je to pro někoho jakési překvapení tak je proto že se tam moc nepohybuje.
Také jsem nepochopil co má společného s Nexem to že se pozastavíme nad tím co nám z praxe přijde problematické. Milane ty motory jsou možná drahé ale určitě na pro Bartáka a navíc asi nějaké bude mít, počítam že 760 nezvedal ny kočce. Kolik u Vás stojí 0,5T motor v porovnání s cenou 730, TT, dobrýho mixu, kvalitního hallu...? Mě to prostě přijde jako šetření na nespráném místě. Jediná výhoda kočky je že zabere méně místa nad systémem ale to v případě takového supportu jako byl zde není problém. Už jsem tento názor zde jednou psal alespoň stojím za svým :-)) A nevidím to jako napadání někoho tím méně Vás. Několikrát jsem musel na kočkách zvedat, je to pomalé, AudioBlue je naprosto profesionální firma a proto mě to spíše překvapuje.
Jaký má názor Hubert jaký máš ty názor na situaci kdy PA hraje z krátké vzdálenosti to reflexní překážky? Já se tomu vždy bráním i různým reklamám na síťovině atd. možná zbytečně.
MTJ pokud o něčem nic nevíš a komentuješ to děláš ze sebe jen vola...