Mně je to jedno, jestli je někomu k smíchu, že se průmyslový výrobek taky měří, tak to je jeho problém, já rozhodně nebudu kontrovat tvrzením, že zásadně nic neposlouchám, protože to přece mám změřené. Nejsem nijak jednostranně zaměřený a v životě bych se nesmál tomu, když někdo něco zapne a poslouchá aby o tom zjistil, co svede. Z prvních výstav a katalogů na nich rozdávaných si JÁ docela dobře pamatuju, že MD samostatná reproduktorová šasi vystavovali a kdyby jim to šlo, tak by je jistě i prodávali. Nakonec stejně jako celý Zeck, jestli se na něj tam u Vás ještě někdo pamatujete. Až zase narazím na tu zmínku o impedanční(?) kompenzaci, tak ji pošlu, nemám náladu kvůli tomu pročítat stohy Vašich manuálů a bulletinů.
Práce zvukaře je něco jiného než práce výrobce, servismana, distributora, nerozumím tomu, proč to někdo chce mermomocí směšovat nebo jedno poměřovat druhým. Lidi co jezdí v autech nemají moc velký průnik s těmi, co jim rozumí. Řezník sice pozná dobrý nůž a umí ho obtáhnout, ale nevyrobí ho a ani neví, co je k tomu potřeba.