Ahoj lidi,nepřispívám do debaty nijak často,spíš vše sleduji z povzdálí a několikrát denně,jeden se tady leccos dozví,ale v poledne jsem se nestačil divit,jak se i kamarádi z \\\"jedné lodi\\\" umí rozvášnit. Nechci se k tomu nijak vracet,ale můj názor je takový,že tohle fórum prospěje a má smysl jen tehdy,když si lidé mohou vyměnit zkušenosti a poznatky a ne o ukazování nedostatků v pravopisu. Faktem je názor,že rukopis a pravopis o člověku prý hodně napoví,ale netvrdím,že to musí zrovna znamenat to,že ten,kdo ve své mateřštině právě nevyniká nemůže být ve svém oboru mistr. Čeština patří mezi nejtěžší jazyky na světě a jak vidno,i sami Češi s ní mají problémy,jen bych z toho snad nedělal takovou vědu. Spíš je na místě potírat to hulvátství a souhlasím s Hubertem,že jako správce ten \\\"plevel\\\"odstranil. Mě se taky nelíbí,když na mě z davu pokřikuje nějaký -náctiletý \\\"pičo,zahré mi tých Kabátů\\\",a to bych být jeho táta,jen mám pocit,že se veškerá kultura a vychování poněkud vytrácí. Nevím,je prostě divná doba,ale s potěšením sleduji,že tady se válečné sekery snad zakopaly a debata je zase tam,kde by měla být a je zase o něčem. Omlouvám se všem,koho jsem nudil a hlavně Hubertovi,že mi promine ten výraz a můj příspěvek neodstraní:o) Přeji všem krásný večer a hodně zvukově kvalitních akcí.