Fórum

Odpovídáte na příspěvek

10.10.2007 21:28
#29896 detail odpovědět

Já myslím, že je prostě všechny dáme do doprodeje a zlevníme, teď jsem to zase do prodejny připomínal a neuškodí i do objednávky připsat jako poznámku totéž, aby je to trklo a ze setrvačnosti nepočítali původní cenu. Trafo sice taky začne při přebuzení dost zkreslovat, ale je to povlovné, žádný klip a ještě kmitočtově závislé, nejdřív na nízkých kmitočtech. Opravdu kvalitní linková trafa ale skoro přebudit nejde, to je případ právě QSC/Jensenů a ještě víc traf Rane, ty by snad mohly sloužit i jako izolační pro 230/230V :-). Každé trafo, které je dobré při 4 nebo i 24dBu ale nemusí být zrovna tak dobré při nejslabších signálech a největší průser DI100 je právě trafo, které zkresluje furt, ne moc, ale všechno. Sebedražší zbytek aparátu už nemůže zachránit nic, nemá cenu se honit za tisícinami %, když jste to nejdřív prohnali něčím, co má desetiny až jednotky. Čím je signál komplexnější, tím hůř a klávesy toho umí obvykle hodně napodobit a jejich kmitočtový rozsah je v podstatě neomezený. Latence se obvykle udává a sice ji neměřím, ale je jasně vidět současně s dopravním zpožděním daným vzdáleností reproduktor-mikrofon při měření sestav s procesorem a nikdy jsem na nic podezřelého nenarazil. Míchat dohromady se to samozřejmě nemá, ale minimálně akusticky vždycky bude, jenže to i bez digitálu, stačí mít bedny jinde než mikrofony :-)))

Napsáno zbývá znaků