No jo, podle mne sice taky nemá obdoby, ale to je přece právě jenom další neobjektivní a neověřitelný hodnotící příspěvek a kdo sem nechodí anebo nechodí nikam, tak s tím klidně může ze zásady nesouhlasit, už proto, že já jsem jasně zaujatý, jsa spolutvůrcem :-))) Chodit sem prezentovat svoje názory (alespoň pod svým jménem) konkurence už prakticky přestala, ono to nebylo tak snadné, jako prezentovat je zákazníkovi mezi čtyřma očima anebo sešlosti vlastních dealerů někde pěkně mimo veřejně přístupné výstavy nebo fora.
Pokud by EAW nebylo výrazně lepší než nějaký LA III. třídy, tak by muselo asi mít závažnou poruchu, to je celkem jasné, ale proč si stále někdo myslí, že nemůže být lepší než L-Acoustics mi uniká, zkušeností s obojím by už snad mělo být dost i u nás. Připomínám, že v tomto případě šlo hlavně o KF730, SB1000, SM84 a to je absolutně nezpochybnitelná DLOUHOLETÁ špička ve svých kategoriích, docela rád bych viděl jakýkoli argument, proč by to vlastně NEMĚLO hrát na té akci nejlíp, protože kdyby se mne někdo ptal, co bych doporučil absolutně bez ohledu na rozpočet, tak by to stejně asi jinak nedopadlo...