Fórum

Odpovídáte na příspěvek

05.09.2007 23:45
#28952 detail odpovědět

Huberte,opravdu bych to nepoznal,já neposuzuji box podle obsahu,ale podle zvuku. Vím,že tomu dost rozumíš a toho si vážím,ajen nerozumím Tvému boji s MusicData,myslím,že to je byznys a s opravdovou muzikou to nemá co dělat. Znovu opakuji,že se nechci zastávat NEXA,ale zkuste si všichni představit,že budete zvučit fesťák s nejlepšími bednami třeba od EAW a konci QSC o výkonu 2x10kW,jenže kapela vylezla na boží světlo odněkud z garáže,prokopané bicí Amati,basák na strunách kilo hlíny,kytara Jolana a booster \\\"samodomo\\\",zpěv a vokály a vůbec podiové hraní o ničem,chtěl bych vidět,jak to bude hrát. A na druhé straně sehraná smečka,co do toho bude umět hrábnout a bude hrát třeba na Alphu,a zvuk bude hned o něčem jiném. Je to relativní,budou v takovém případě zajímat někoho manuály s pravdivými super údaji? Takhle se přece aparát nedá posuzovat. Milan píše,že mají boxy,které hrály lépe než PS. Neříkám,že to není možné a lituji,že je sám nemám,i když je zkoušeli na CD. Rozhodující je,jak jim hrály jako kapele.(věřím,že dobře,neber to ve zlém) Dnes je naštěstí jiná doba a je obrovský výběr,sám jsem si v 91 přivezl z Německa boxy RAMSA,dělal je Panasonic,250W,98db a kus mě stál 1400 DM bez daně,jak jsem byl šťastný,že je mám. Dnes koupím obdobný box od RH Soundu za 4000Kč. Chci tím říct,že v dobách nedávno minulých tady hovno bylo a když jsme chtěli něco mít,tak jsme solili a nikomu to nevadilo,že je to předražený a často krám. Jenže tohle je o penězích,podstatná je muzika a ani nejlepší aparát na světě nebude za nikoho hrát sám,když to zmastí zvukař nebo muzikanti,m%F

Napsáno zbývá znaků