Fórum

Odpovídáte na příspěvek

Česťa
05.09.2007 17:35
#28926 detail odpovědět

Ahoj Huberte a děkuji za odpověď,musím přiznat,že jsem prvně napsal dotaz a pak jsem se dal do čtení diskuse na téma NEXO,a docela mi spadla brada. Já jsem naštěstí koupil tento systém za dost rozumnou cenu a slouží mi ke spokojenosti,předchozí aparát mi shořel i s lokálem v Německu,takže jsem si nechal doporučit a pultová cena se podstatně lišila od té mojí. Každému,kdo je trošku v obraze je jasné,kam jsem se obrátil,neměl jsem však jinou možnost,protože jsem byl ze dne na den bez aparátu a musím přiznat,že mi kamarád na Music Data vyšel vstříc jako nikdo jiný. Ale to je stranou věci,o řadě PL vím,M.Horký mi tyto konce doporučuje (asi už ví,také má CAMCO),jen apeluji na test zesilovače této řady v Music-store,dotyčný má myslím podobný názor jako já co se týče rozdílu mezi spínaným zdrojem a toroidem v pásmu basů. Jinak souhlasím s tím taháním železa,ale máme to ve dvou rackách a zatím to zvládáme.:o) Já nejsem zvukař,jsme tancovačková (možná trošku značková:o))kapela,zvučící se z pódia a já jsem ten jediný,který to po tom požáru financuje. Přiznávám,že máš v oboru ohromné znalosti a přehled,taky jsem nejraději v diskusi četl Tvé odkazy,mají váhu. Já nehodlám vést diskusi na téma co je lepší,jestli NEXO či EAW,souhlasím,že NEXO je opravdu velmi drahé,ale já už ho mám a slouží mi,nikomu ho nebudu nutit a tvrdit,že nad něj není,to je nesmysl. Takže na závěr,RMX raději ne,ale pak abych nahradil i ty PT7 od Zecku? Na Music Data se na rozdílné značky konců nedívali zrovna nadšeně,ale byly od nich..Ještě jednou díky,a moc.. Česťa.

Napsáno zbývá znaků