Fórum

Odpovídáte na příspěvek

27.08.2007 20:09
#28746 detail odpovědět

Ano, to jsme psali a vždycky se pohádáme, KDO to dosud neudělal. Já jsem to před časem zkoušel domýšlet a vyšlo mi, že ideální by byla jakási kumulativní sleva, závislá ne ani tak na velikosti obratu (to už jsme v různých podobách zkoušeli a zkoušíme stále), ale na komplexnosti nákupu, tedy abychom zvýhodňovali lidi, kteří dají přednost tomu si u nás nakoupit všecko, od reproduktorů přes zesilovače a procesory a mixy až po kabely stojany, světla a mikrofony namísto toho, aby někde vyšmejdili o dvacku lacinější stojan a o stovku mikrofon a kvůli tomu si je koupili tam. Měli bychom jim tímto způsobem poskytnout důvod to nedělat. Milan tvrdí, že to většina zákazníků nikdy nepochopí, že má zkušenosti s vysvětlováním mnohem jednodušších systémů vesměs negativní. Každý prý chce vidět napsané na všem co nejmenší číslo (i kdyby to mělo být za karton a bez DPH jako v Makru) a to v něm spustí pavlovský reflex a on zaslintá a dá si to do košíku. Anebo chce naopak dostat co největší slevu, nejraději kolem 50% a víc a je mu úplně jedno, že ta "původní cena" , ze které se vyšlo, je jenom nafouknutá bublina a nikdy nikdo si to za ty peníze nekupoval. Nevím, asi by se měla na tohle téma udělat nějaká anketa.

Napsáno zbývá znaků