Fórum

Odpovídáte na příspěvek

20.08.2007 00:18
#28634 detail odpovědět

No, ty se normálně neekvalizují, ale jako určité měřítko schopností EQ by se taky daly využít, o jaké asi Q a zdvih šlo ? Které EQ bylo použito ? Záleželo to nějak na využití jiných funkcí procesoru ? FBX bylo v chodu ? Delay ? Ano, otázka vybavenosti funkcemi vs solidnost funkce (včetně kvality zvuku a snadné obsluhy) je určitě u DSP zajímavá. Taky jde o to, co si kdo od té krabičky slibuje, jestli opravdu chce v ní mít složitý kompresor, pseudografický EQ, automatický nastavovač aparátu včetně "měřicího" mikrofonu, vyráběč zvukových efektů typu subharmonický syntezátor atd. Já jsem možná trochu alergický na Driverack od té doby, co jsem viděl ten inzerát "zažene každou bouřku - jediná účinná léčba vašeho nemocného zvuku". Silně mi to připomíná inzeráty na projímadla pro seniory v Právu. Kouzlo nechtěného je ovšem v tom, že ty věci jsou primárně určené hlavně pro "léčení" beden JBL a zesilovačů Crown, jestli tomu Harman sám už sebekriticky říká "nemocný zvuk" s "bouřkou na obzoru", tak to klobouk dolů před takovou sebekritikou :-)

Napsáno zbývá znaků