Fórum

Odpovídáte na příspěvek

12.08.2007 15:37
#28490 detail odpovědět

2 Radim: A ten driver si mal napriamo, alebo cez nejaký odpor pred výhybkou, pretože porovnávať driver s citlivosťou cca 110dB s 15" čo má nejakých 98dB je blbosť. Teda výkonovo. Potrebuješ vyrovnať práve ten skok v citlivosti cca 10dB a to je sakra rozdiel vo výkone. Rázom sa ti z 2" stane akože 500W driver, keď bude korigovaný vo výhybke. A už Ti to písal Hubert, ak tam budeš púšťať hnusné signály z DAP cez nejakú výhybku, tak je prúser na svete. Ja napr. kŕmim ND3030T3 PLX2 3600, lebo slabší nemám a doteraz mi neodišiel ani jeden a mám fD 1,18kHz. Akurát a to bude otázka pre Huberta mi už odišli dva kondy Bennic 47uF tie za cca 250Kc, ktoré som tam menil z dôvodu lepších prenosových vlastností na výškach oproti tým starým čo som tam mal ako ochranu proti DC v hodnote 33uF/160V. Normálne mi odpadol prívod od boku na konde vo vnútri. Kondík som prilepil silikónom o podložku. Po odstránení tej zalievacej hmoty na boku som prívod normálne zaletoval, ale mám pochybnosti či aj tie ďalšie nedopadnú tak isto a to ich je 6ks. Ono zažívať na akcii vypadávajúci 1,4" nepotrebujem. Ešte šťastie, že sú na strane bedne dve a ľudia si to hneď nevšimnú, teda Tí čo aspoň trošku vnímajú :-) Asi si budem musieť urobiť na vaničku skratovací vypínač ak náhodou prdne kondík, teda jeho prívod. Aké máte skúsenosti práve s takými väčšími kapacitami a priemermi.

Napsáno zbývá znaků