Fórum

Odpovídáte na příspěvek

23.07.2007 09:41
#28192 detail odpovědět

2Martin: Nedavno som bol vo Viedni na AES a bola tam top zostava od Adam-u: S7A MK2 a sub 2100.. ..nuz a co sa tyka frekvencneho rozsahu smerom dole (samozrejme pri zachovani plnej kvality a dynamiky) - bolo to asi najlepsie co som zatial pocul.. .-) ..cize ak to ma byt naozaj ultimativne - doporucujem sa uberat prave touto cestou = menic vacsi ako 15" .-))))))

Inac nieco podobne vznika ja na tejto stranke:
http://www.humblehomemadehifi.com/ (Serious Sub - fotka je napriklad v news).. ..zda sa ze pre "totalne najnizsie basy" je 18-21" nevyhnutnostou - teda ak ma byt zachovana dynamicnost a kontrola ktoru ponukaju PA menice (a ktora sa prave (vyraznym) zatazovanim membrany (vyrazne) straca).

A este drobne additional info: Nemecki hifisti svojho casu casto stavali s 12K200 aj so zavazovanim aj bez, americania zase casto zatazovali bezne JBL PA 15", co bolo riesenie, ktore pouzivalo JBL aj vo svojich starsich studio monitoroch, ktore tiez nehrali zle :-)))) ..nuz a koloega, ktory sa zaobera podobnou vecou ako ty, mi minule ako celkom zaujimavy typ spominal 15P1000....
..ale myslim ze riesenie s "vacsim PD rady Precision" by mohlo byt to najlepsie - BL-ka a Q-cka su take, ze miernym zatazovanim to parametrovo velmi nepolozis a objem bude vychadzat stale v tvojom rozsahu..

Napsáno zbývá znaků