Fórum

Odpovídáte na příspěvek

Tony
09.07.2007 12:21
#27864 detail odpovědět

to Reno : ...pokud zvučíš jenom svoji kapelu a víš na 1000% že si vystačíte jenom s dvěma Auxy na odposlech,tak ti ta PA20 bude bez problémů stačit ,vstupů je na bigbít dost, dokonce zdvojené Stereo vstupy, docela použitelnej FX procesor, .To že to má jenom jeden parametr na šavli bych se nebál ,těch 250Hz jakožto další laditelné pásmo,určily soudruzi v AH dobře.Má to kvalitní konstrukci ,a zvukově naprosto srovnatelné s vyššími modely AH,tady se nešetřilo.a jako bonus máš na výstupu parametrický EQ.
Měl jsem PA20 rok a půl. Ale jak jsem psal na začátku,kšefty na zvučení se nabízely i mimo naši kapelu, a tam už začaly scházet Auxy, proto jsem musel jít do GL2400-24. A ten je takové to "domácí-okresní-zvučení" ideální nástroj. led ukazatel vybuzení na každém kanálu,2x parametr,6xAuxů přepínatelných pre\post. 4 podskupiny,opět zdvojené stereo vstupy atd....
Ale už je to větší kus nábytku :-)) a proto mám na malé akce jěště PA12.

Pokud si důkladně projdeš nabídku a zvážíš poměr (cena\výbava\výkon)
musí ti vyjít jediný výsledek :
cena do 25tis. jednoznačně PA20
cena do 55tis. opět jasný vítěz GL2400-24

Pokud je opravdu těch 30tis. max tak se ještě nabízí WZ316:2DX
Ale tam počítej s chybějícími stereo vstupy na velkých šavlích,a velmi užitečné ukazatele vybuzení na každém kanálu zde opět nenajdeš,a taky trochu počítej se stísněnou obsluhou je to docela "nahňahňané" :-) tlustší prsty můžou mít problém. Ale máš zde 2x parametr, a 6x Aux ,vesměs velmi podobné vybavení jako má GL2400 a těch 16 mic na klasické využití také vyhovuje.A v autě zabere 3x míň místa jak 2400-24 :-))

Napsáno zbývá znaků