2 technik: Já používám Ultra-drive na aktivní dělení (poze bi-amping) Používám z nej tedy jen crossover, parametrické EQ a zpožďování .. Stál 13.600,-Kč a funguje - až na ty lupající limitery (o tom jsem věděl už před koupí) dobře. Nikdy žádný problém - ani při podpětí .. A ve srovnání s jednoduchými analogovými crossy je to fakt rozdíl..
Nicméně:
1/ Tvrdím, že DBX šel s kvatitou (stejně jako s cenami) dolů a že přeceňovat některé jeho levnější kousky nemá cenu ...
2/ Mám dost věcí od Behringera, které jsou z dřívějších let a fungují dobře a spolehlivě !!!!
3/ Vím, že se Behringer s kvalitou pokazil a nové (a neustále "lepší" a levnější věci od něj už nekupuji)
4/ Přesto, že moje filozofie na počátku byla "Platíte za zvuk málo, musíte se spokojit s málem...", dnes je to jinak. Nebudu si kupovat L.A., ale dáváme dva lidi do hromady jeden dobrý aparát a budem se bít o akce, na které jsem se dřív kvůli mixu Behringer a spol. nedral ...
5/ Máš ve všem pravdu, jen ne v tom, že Behringer je nanic. Kdyby nebyl Behringer, zvučilo by se na starý Tesly a SEAKy a já tvrdím - lepší záludný Behringer než havarijní 20 let stará 150kg těžká Tesla.
A kdyby tady nebyli tito lidi, co dělaj kulturu za pár stovek, nebyla by tu kultura žádná. Mě opravdu nebaví diskotéky, ani chodit furt dokola
do kulturáků na Vondráčkovou, Spálenýho a Gotta...
Nikdo z nás není tak bohatej, aby mohl dělat za damping = málo placené (nebo skoro nezaplacené) akce jezdit s pultama AH a s Line Array..