Fórum

Odpovídáte na příspěvek

15.05.2007 12:58
#26261 detail odpovědět

Ota, vasekd: taky tyto konektory používám, ale když jsem je u nás po několika elektro-rádoby-velkoobchodech kupoval, tak se na mě koukali jak na zjevení, když vyhrabávali pár jediných kusů z pod nánosů prachu v nejzapadlejších regálech. A když jsem pípnul jestli by nebyla i panelová přívodka, tak se tvářili jakobych spadl z Marsu... samozřejmě nebyla. Z toho mám dojem, že ty konektory se moc nepoužívají.
Pepan: jak profesionálové nevím, ale jakožto amatér mám v koncovém racku třífázovou přívodku 5p/16A a z ní ke každému zesilovači (2x PLX2502 1x PLX3402, každý na jednu fázi) přívod CYSY3x1,5mm v délce "tak akorát od přívodky k zesilovači", zakončený "počítačovou" samicí, jakožto protikusem přívodů v zesilovačích. Ty samice jsou nejslabším místem, to, co se běžně prodává je hrozný shit, ale nic lepšího jsem nenašel. Vzhledem k tomu, že se jedná o spoj rozebíraný minimálně, tak by to nemusel být až takový problém, je třeba napružit kontakty, aby první spojení bylo co nejlepší a pak s tím už raději nekverdlat...

Napsáno zbývá znaků