Fórum

Odpovídáte na příspěvek

11.05.2007 20:37
#26155 detail odpovědět

2 Laďa: dodatečně díky za info ohledně JD. Bohužel z celé akce dnes sešlo těsně před začátkem - pořadatelé si prý špatně domluvili sál... Už jsme měli aparát naložený, já si vzal v práci volno, všecko nachystané a jen vyjet, když v tom telefon, že se všecko ruší. Tak jsme si udělali druhou rozcvičku s vykládkou a šli domů... Mám sto chutí nakopat tam někomu řádně prdel, takový amatérismus jsem teda dlouho nezažil. Ti pořadatelé jsou sice jen nějací študáci, jednalo se o majálesovou akci, ale teda dělat to takhle blbě, že nejsou s to si domluvit ani sál, to jsem ještě neviděl... Jako další tam měli hrát ostravští Hyperion, jejich manažer mně pak volal odpoledne a chtěl se ujistit, jestli je to skutečně pravda, že už se také chystali vyjet. Takže naši milí studenti dnes hnuli žlučí zřejmě docela dost lidem... Přitom v lednu si u mě objednali zvuk na sedm (!) akcí, před měsícem to skrouhli na dvě a dnes to dopadlo takhle... Ještě má být jedna akce příští pátek, tak to jsem zvědavý...

2all: Co děláte s takovými pořadateli? Vymáháte od nich nějaké penále, nebo se jen na ně příště vyserete? Nebo to s nima risknete znovu?

Napsáno zbývá znaků