4 Roman-zvucek: Podle mých zkušeností je mezi např. LEM DX24 nebo DriveRack PA na straně jedné a XTA na straně druhé opravdu dost propastný rozdíl ve zvuku - a to i v případě, že je nastavíš "full range through" bez jakýchkoli procesů (EQ, delay etc.) a pustíš si do nich signál z KVALINÍHO CD přes KVALITNÍ zesilovač a slušné Hifi bedny nebo studiové monitory, nebo nejlépe dobrá sluchátka... Pokud použiješ discmana a hifi zesík za 5.000,- tak logicky nejspíš opravdu nepoznáš nic. To je právě ten problém digitálu - laciná řešení hrajou blbě, ale takovým "záludným" způsobem, ne tak, abys mohl rovnou říct - tohle nemá basy, vejšky, kreslí to a ještě to šumí. Je to spíš o ztrátě dynamiky, detailu, rozlišení - prostě je to jenom "hnusnější". Mezi CD za 5.000,- a za 25.000,- prostě FAKT JE rozdíl (pakliže nejde o zdařilé levné a extrémně špatné drahé, pochopitelně), to mi nikdo nevymluví, protože jsem si to vyzkoušel, a s těmi procesory to těžko bude jinak.
Se SABINOU zatím bohužel nemám jinou než letmou zkušenost - uvidím, jestli dostanu na testování NAV240, jsem na to fakt zvědav.