"Já bych spíš zvolil driver s 1,4" vyústěním, mívají o něco lepší výšky a používají se už víc než s 2", povedlo se třeba 15PL100 + ND3030T3 + ME90 (CD3030T3 + B8575, DE82 + ME90), 15NDL76 + ND3030T3 + B8575 (DE82 + ME90), z těch s 2" například RCF L15/554K + DE750 + C9090. Jak to bylo s tím rozpočtem - na co všechno jsou ty peníze ? Sub nebude ani venku ?? !
-----
Tohle ? Tak to rozhodně není nic na způsob seznamu, jenom namátkou pár uvedených příkladů. Seznam odladěných věcí jsem shodou okolností poprvé po asi deseti letech dopsal podle papírů z desítek závěsných desek, ve kterých to uchovávám teprve někdy předevčírem, publikován nebude, musel bych ho za tím účelem celý znova projít a vyhodnocovat u každého případu co ano a co ne, potom by nastalo rozesílání grafů a schemat na všechny možné a nemožné strany a nestihl bych už vůbec nic :-( . 12+1" je tam asi tak 200, za opravdu podařené se dá pokládat minimálně čtvrtina, 12+1,4" jenom něco přes tucet, ale s lepším poměrem, 15+1,4" asi pětatřicet, rovněž většina povedených. Není to prostě ve stavu, že by si mohl každý vybírat, je nutné znát svoje požadavky a možnosti (finanční, výrobní...) a já se s něčím vytasím, případně doporučím k novému ladění, neustále se objevují nové reproduktory a staré mizí, občas se něco nového i naučíme.