Fórum

Odpovídáte na příspěvek

psyself
24.03.2007 02:13
#24971 detail odpovědět

stala se mi divná věc. ani nevim jestli je to tak nebo ne.... ....dnes sem si byl koupit bedny od megatonu v prodejně prodance, a všechno probíhalo parádně. A teď začíná ta nejistota(možná se mi to jen zdálo)...V prodejně vybírám boxy s klukem(chlapíkem), který mi ochotně všechno vysvětluje a o všem se mnou mluví(výběr bedny, druh muziky, možnost rozšiřování systému atd...atd...) a jen tak letmo sem u toho kouknul čím je bedna osazená. Bylo to DE500. Doma sem pak zjistil, že na bedně je DE400. Nechci urazit kohokoliv z Prodancu, ale zajímalo by mě, jestli se mi to jen zdálo, že je to DE500, anebo jestli je možný, aby tak na první pohled dobře působící a ochotní prážští obchodníci, udělali nějakou výměnu za mými zády, ať už z jakýchkoliv důvodů. Kdybych si byl jistý, asi bych to tu rovnou pražil a nadával bych jako vzteklej, ale jelikož nejsem a nevim kde jsem sebral to, že na mých bednách je napsáno DE500, raději se ptám. Jinak....jaký je rozdíl v těch driverech? Má to vůbec cenu řešit?

Napsáno zbývá znaků